Söker svetstekniker 

Vi söker dig som har ett intresse för tekniska produkter, svetsteknik och service. 

Om jobbet 

Din roll som svetstekniker är att utföra service på svetsutrustning i vår verkstad och på plats hos kund. 

Som servicetekniker tar du emot kundens samtal, felsöker problem, spårar och tyder felkoder, hanterar beställning eller reparationer, och utför installation och service för att säkerställa en snabb lösning och kontinuerlig produktion. Du är delaktig vid installation och implementering av nya produkter hos kund. 

Genom att erbjuda hög service vill vi behålla våra kunder, förbättra kundnöjdheten och öka kundens trygghet genom snabb hjälp igång vid problem och säkerställa ett smidigt produktionsflöde. 

Våra önskemål 

Vi tror att du är oblyg, har goda relationer och kan ta egna initiativ. Att du är självgående, gillar ordning och reda och vill ha ett gott rykte. 

Du har datakunskap och ett naturligt intresse för teknik och material. Tar beslut utifrån analys, har god samarbetsförmåga och gillar att lösa problem. Du vill lösa uppgifter och tar ansvar för att snabbt fatta beslut. 

Du har goda kunskaper inom svets och data. Kanske har du arbetat med elektronik, som mekaniker eller med felsökning tidigare. 

Mer om oss och uppdraget 

Kvalitet, kunskap och erfarenhet viktiga ingredienser för att ge bästa möjliga service. Här finns en anda av ”Allt är möjligt” med kundens behov i fokus 

All kunskap finns på företaget för din handledning och bollplank möjligheter till tekniska utbildningar ges. 

Ditt serviceområde sträcker sig från Härnösand till Robertsfors mot Östersund och tillbaka och jobbet innehåller ca 2-4 planerade övernattningar per månad. 

Här finns utvecklingsmöjligheter för dig som vill. Vi ser en utvecklingspotential med robotsvetsning, robotceller och årlig validering av svetsmaskiner. 

Du kommer till ett väl fungerande företag där det är lätt att ha det bra och roligt på jobbet. Hos oss får du ett fritt arbete med eget ansvar, snabba svar, ordning och reda och kanske även ett hockeyintresse. 

Välkommen till en trygg framtid med gott om nya kunder och utveckling. 

Om Intek AB 

Intek Industriteknik Örnbränsle AB är specialister på smörjmedel och svetsutrustning. Ett växande företag med mycket nöjda kunder som ledstjärna. 

Vi säljer kvalitetsprodukter och ger service på helt digitala svetsmaskiner som kan utföra både manuella och automatiserade arbeten. Vi har över tid många förfrågningar och mycket nöjda kunder. Läs mer på intekab.se 

Tillträde: 1 oktober 2024 eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag 31 augusti 2024. 

Kompetenskrav: 

  • • Svetskunskap 
  • • Programmering eller datakunskap 
  • • Gymnasieutbildning 
  • • Goda kunskaper i svenska och engelska 
  • • B-körkort 


Det är meriterande om du har elektronikkunskap och/eller har jobbat med service och felsökning tidigare. 

Plats: Örnsköldsvik 

Arbetstid: 100% dagtid 

Upplysningar: Camilla Carlsson, 0760-525 111, camilla@blommenhofutbildning.se 

© 2010 Intek Industriteknik Örnbränsle AB

Hästmarksvägen 3, 891 38 Örnsköldsvik

Tel: 0660-12350